Aanmelden voor 1B

14 apr

Ben je 12 jaar en heb je je getuigschrift van het basisonderwijs nog niet gehaald of volgde je buitengewoon lager onderwijs, dan is het eerste jaar van de B-stroom misschien een goede keuze voor jou.

Om optimaal zorg te kunnen dragen voor uw kind zijn de plaatsen in het 1ste jaar B-stroom beperkt. U dient uw kind digitaal aan te melden tussen 27 maart om 13 uur en 21 april 2023 om 16 uur. Vanaf 27 maart 2023 om 13 uur kan je via deze link aanmelden voor het eerste jaar van onze B-stroom.

Broers en zussen van leerlingen die al bij ons op school zijn ingeschreven, krijgen voorrang. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, wordt je plaats automatisch en bij toeval bepaald.

Zorg ervoor dat u het volgende bij de hand hebt tijdens het aanmelden:

  • Het rijksregisternummer van je kind;
  • Het rijksregisternummer van één van de ouders;
  • Je e-mailadres.

Heb je hulp nodig bij het aanmelden voor 1B en wil je vooraf wat meer informatie over de aanmeldprocedure, neem dan contact op met het secretariaat van de eerste graad in Denderleeuw (053 46 75 00) of het secretariaat van de eerste graad in Liedekerke (053 46 74 00) of stuur een bericht naar info@kadenderleeuw.be.

  •