Afscheid van 5 topcollega’s!

21 okt

Op vrijdag 20 oktober 2023 hebben we enkele oud-collega’s in de bloemetjes gezet. Als gevolg van de coronamaatregelen hadden ze immers geen fatsoenlijk afscheid gekregen voor hun pensionering en daarom werden ze opnieuw uitgenodigd.

Om 10 uur werden mevrouw De Jonge, mevrouw Pierreux, mevrouw Noynaert, mevrouw De Backer en mevrouw Broeckaert (v.l.n.r.) verwelkomd in het bureel van de directeur voor een licht ontbijt. Nadien reed het gezelschap samen met de directeur in een mini-busje naar de scholengroep voor een ontmoeting met onze algemeen directeur. ’s Middags werden onze 5 topcollega’s verrast door een aantal huidige collega’s om samen een gastronomische lunch te genieten in het didactisch restaurant van TechniGO!.

De dag werd afgesloten met een receptie op de Kouterbaan 20 samen met de collega’s van GO! atheneum Denderleeuw. Zeker voor herhaling vatbaar. Het begin van een traditie. Bedankt voor alles wat jullie voor onze school hebben betekend … namens iedereen die jullie kennen!

___

Wil je worden uitgenodigd voor onze activiteiten? Wil je op de hoogte worden gehouden van belangrijk KAD-nieuws? Stuur een berichtje naar dorien.breynaert@kadenderleeuw.be of bel ons op het nummer 053 64 59 50 (vragen naar Dorien Breynaert).

  •