Doe ons een boek cadeau!

19 feb

Meertaligheid is ongetwijfeld een troef in een geglobaliseerde wereld. Wij omarmen de talige diversiteit in onze school. Een goede beheersing van het Standaardnederlands zorgt er evenwel ook voor dat onze leerlingen goede resultaten behalen voor de andere vakken. Wij nodigen de leerlingen uit om alle oefenkansen op en buiten de school te grijpen om dit te realiseren. Lezen is hierbij een belangrijke hefboom. Dankzij een actuele en veelzijdige schoolbibliotheek scherpen we het leesplezier van onze leerlingen aan op een toegankelijke manier.

Om onze schoolbibliotheek een update te geven gaan we tijdens de jeugdboekenmaand van 1 tot 31 maart 2023 op zoek naar gulle gevers die onze school een boek cadeau willen doen. De naam van de gulle gever wordt vermeld in het boek. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar peter.van.hove@kadenderleeuw.be.

U kan ook een bedrag storten op rekeningnummer BE17 0682 0909 2621 van GO! atheneum Denderleeuw met de vermelding ‘Cadeauboek van Voornaam Naam’. Een boek kost ongeveer 15 à 20 euro. Handig is wanneer u ons dan ook een e-mail stuurt.

  •