Veel succes met je examens!

28 mei

Beste leerling

De examenperiode is in aantocht. De komende dagen doen je leerkrachten er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor de eindexamens.

Net als vorig schooljaar kan je tijdens de examenperiode op school studeren. Wij zorgen voor een rustige studeerplek, voor een vieruurtje en voor drankjes (en af en toe voor een klein beetje ontspanning).

Er is examenstudie van zaterdag 8/6/2024 t.e.m. donderdag 20/6/2024. Op weekdagen start de examenstudie na je examen en duurt ze tot 17 uur. Op zaterdag en zondag starten we om 9 uur en stoppen we om 17 uur. Op vrijdag 14/6/2024 en vrijdag 21/6/2024 is er geen examenstudie.

Wanneer je deelneemt aan de examenstudie dien je op weekdagen je lunchpakket mee te brengen. Je kan ’s middags ook een basislunch kopen aan 1 euro. De school zorgt voor een gratis drankje en een gratis vieruurtje. Kom je ook in weekend studeren dan hoef je geen eten mee te brengen. We leggen je dan extra in de watten.

Je moet vooraf inschrijven voor de examenstudie door het formulier in te vullen dat je kan verkrijgen aan de balie van het leerlingensecretariaat.

Stuit je tijdens de examens op een probleem? Neem dan zeker contact op met een leerlingenbegeleider.

Veel succes met je examens!

Vriendelijke groeten

Peter Van Hove

Directeur

  •