Wil je begeleiden tijdens onze zomerschool?

16 mei

In de zomervakantie van 2023 zal onze school voor de eerste keer een zomerschool organiseren.  Met dit initiatief willen we ervoor zorgen dat leerlingen een vlotte overgang maken van de basisschool naar het eerste jaar van het secundair onderwijs of van het tweede naar het derde jaar van het secundair onderwijs.

Deelname aan de zomerschool is gratis. Leerlingen krijgen er gedurende minstens tien dagen een uitdagend lesaanbod om nadien een vlotte start te kunnen maken op 1 september 2023. Leeractiviteiten (voornamelijk Nederlands en wiskunde) in de voormiddag worden afgewisseld met spel, cultuur en sport in de namiddag. Daarnaast zetten we ook extra in op een goede kennis van het Nederlands.

Voor onze zomerschool zijn we op zoek naar begeleiders. We denken aan leerkrachten, studenten uit onderwijsgerelateerde opleidingen, vrijwilligers, … Ben je enkele dagen vrij van 3 t.e.m. 14 juli 2023 of van 14 t.e.m. 25 augustus 2023? Neem dan zeker contact met ons op via jordy.van.der.heyden@kadenderleeuw.be. We voorzien een mooie vergoeding, ervaren collega’s die je graag begeleiden en … ongelooflijk veel appreciatie van onze leerlingen en ouders.

  •