Campus KAD maakt als school deel uit van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap behoort tot de drie grote onderwijsnetten die erkend worden door de Vlaamse Gemeenschap.

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap streeft naar maximalegelijke onderwijskansen. Elke leerling is een unieke persoonlijkheid met specifieke interesses en ambities. Hij of zij moet zich intellectueel en creatief kunnen ontplooien. Meer dan 1000 GO!-scholen maken dit dagelijks mogelijk voor om en bij de 300.000 leerlingen en cursisten. Op onze school zetten wij daarom sterk in op de modules in de verschillende graden en onderwijsvormenhet gedifferentieerd les geven en leerportfolio van de leerlingen.

Werken aan de ontwikkeling van elke persoonlijkheid, aan harmonie in diversiteit en aan verantwoordelijkheid ten aanzien van anderen. Dat is het doel waarvoor het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en Campus KAD zich dagelijks engageren. Het GO! vormt verdraagzame, respectvolle, positief kritische, mondige, verantwoordelijke, geëngageerde, creatieve, zelfstandige, sociale en leergierige persoonlijkheden.

Als organisator van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap heeft het GO! een eigen, uniek pedagogisch projectHet PPGO omschrijft de ideologische waarden die duidelijk, bewust en zonder enige vorm van indoctrinatie in elke gemeenschapsschool worden nagestreefd. Het biedt m.a.w. een referentiekader om leerlingen te begeleiden in hun totale ontwikkeling tot mens als individu en als lid van de gemeenschap.

Maak via onderstaand filmpje in een kleine drie minuten kennis met ons pedagogisch project.

https://youtu.be/IcYhFOxkpUA